top of page
Search

Siseürituste töögrupi tegemised


Autor: Kaisa Vink Pildi autor: Alfred Kalm


Vanasõna ütleb, et heal lapsel mitu nime. Nii on ka siseürituste töögrupiga. Me oleme aastate jooksul kandnud mitu nime – alustasime jätkusuutlikkuse töögrupina, seejärel viisakalt siseürituste töögrupi nime all ja eelmisest kevadisest üldkoosolekust alates on meil tegelikult veel kolmas nimi – peogrupp.


Siseürituste töögrupi eesmärk on alati olnud anda seltsikatele võimalus ennast erinevatel üritustel välja elada. Seetõttu saame jätkata paljude post-koroonaaegsete taaselustatud üritustega.


Ametlikult oli meie sügisene esimene üritus Rebasehüppe raames toimuv speed dating, kus tulevad kokku juba vanemad seltsikad ja verivärsked tudengid, et ülehelikiirusel arutada erineva teravusastmega küsimusi, väänata ennast positsioonidesse, mis anatoomiat õppides tunduvad võimatud, ning jagada kõige kuumemat ja värskemat teed ainete ja õppejõudude kohta.



Speed dating'u piltide autor: Pavel Zelenov




Päris pidudest rääkides alustasime me oma aastat, nagu alati, kõige tuntuma ja suurema üritusega, mille korraldus algas juba juulikuus. Ma loodan, et pole kedagi, kes automaatselt ei mõelnud Medicinale. Ka sel aastal oli tegu eduka ja menuka peoga, kuhu tuli kohale pea 700 inimest. Rahvale läks väga peale korraldustiimi poolt pakutud tasuta glowstick’id ja UV-värvid. Jätkame samas vaimus ka järgmisel aastal!



Medicina piltide autor: Alfred Kalm


Oktoobris oli taas kord väike tore filmikas. Jätkasime eelmise aasta lainel (kes eelmisel aastal ei jõudnud – me vaatasime cult classic’ut nimega „Twilight” ja tähistasime iga kord, kui Eddie oli toxic). Seekord tuli linale siis paroodiafilm sellest.


Novembris pehmendasime sügisese üldkoosoleku tõsisust ja töövõbinat Halloweeni möödumise auks ühe korraliku kostüümi- ja maskipeoga. Sel aastal korraldasime Halloweeni koostöös seksuaaltervise töögrupiga, seega pidu tuli isegi suurem kui mullu.


Novembris tuleb ka lauamänguõhtu, kuhu ootame kõiki. Tuleb väga banger õhtu ning parimale pakume isegi ühe põneva auhinna.


Sügise lõpetame traditsiooniliselt Jõulupeo x Kultuuriõhtuga. Kes eelmisel aastal kohal käis, teab, et laval astuvad üles meie endi ilusad ja andekad seltsikad ja süüa saavad kõik ka ühe korraliku jõuluroa. Meil on seltskonnategevused, bänd ja hea tuju garanteeritud. Ära jää ilma!


bottom of page